Star Wars: KOTOR Remake

Knights of the Old Republic-nyversjonen kunne blitt noe helt annet

Bioware-grunnlegger og Baldur's Gate Enhanced Edition-utvikler hadde egne planer.

Lucasfilm Games

Sony, Lucasfilm og utvikler Aspyr Media dro nylig sløret av Star Wars: Knights of the Old Republic Remake. I kjølvannet av kunngjøringen har det vist seg at det var flere som ønsket å puste liv i den klassiske rollespillserien, og blant dem var en tidligere Bioware-grunnlegger.

Trent Oster, som nå er sjef for Baldur's Gate Enhanced Edition-studioet Beamdog, tok til Twitter for å gratulere Aspyr med seieren. Samtidig la han frem et lite glimt av Beamdogs visjon for en Knights of the Old Republic-oppussing, som altså aldri fikk gjennomslag hos Lucasfilm.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Beamdogs plan var å lage noe som skulle hete Reforged Collection. Basert på bildet over ønsket studioet å pusse opp begge Knights of the Old Republic-spillene, tilsynelatende med muligheter for å lage et tredje spill etter hvert.

Akkurat hva vi får i stedet fra Aspyr er fortsatt uklart. Vi vet at spillet skal bygges fra grunnen og opp, med diverse moderniseringer knyttet til grafikk og funksjonalitet, samtidig som historien skal forbli tro til originalen.

Hva lansering angår holdes planene foreløpig hemmelige. Star Wars: Knights of the Old Republic Remake blir konsolleksklusivt for PlayStation 5 når det slippes, som antyder at en PC-versjon også ligger i kortene.

Ubisoft jobber med et nytt Star Wars-spill.
Prosjektet er tidlig i utviklingsfasen, og lansering blir nok ikke på en stund »

Siste fra forsiden