Star Wars - Ubisoft

Star Wars-spillet til Ubisoft er enda tidlig i utviklingsfasen

Kommer kanskje ikke før i 2023.

Illustrasjonsbilde fra Star Wars: Battlefront II.
EA

Det kan enda bli en stund til vi får se hva Ubisofts kommende Star Wars-spill har å by på. I sin nyeste investorsamtale kunngjorde utvikleren at prosjektet enda er tidlig i utviklingsfasen, og at teamet ikke kan si noe om lanseringsplaner enda.

– Vi har ikke sakt noe om spesifikke datoer. Spillet er i en tidlig fase av utviklingsarbeidet, så vi må vente litt før vi kan dele mer om timing, sa økonomisjef for Ubisoft, Frederick Duguet (via VGC).

Etter all sannsynlighet kommer spillet – en historiedrevet åpen verden-affære – tidligst i 2023, noe vi spekulerte i etter prosjektets avduking i januar. Da løper nemlig EAs lisensavtale med LucasFilm ut, og nye utviklere får offisielt slippe til for å gi ut Star Wars-spill.

Massive Entertainment, som har hovedansvaret for Ubisofts Star Wars-prosjekt, jobber for øvrig også med et spill basert på filmen Avatar. I tillegg pusler studioet videre med innhold til The Division, noe som ifølge Ubisoft skal fortsette.

– Dere må forstå at Massive er et stort studio og at de samarbeider med flere studioer over hele verden, så dere kommer til å få se mer fra The Division både i år og året etter, sa Ubisoft-sjef Yves Guillemot.

Rykter hevder at et nytt Knights of the Old Republic-spill er på vei.
Etter sigende er det ikke EA som står bak »

Siste fra forsiden