Super Mario-filmen

Chris Pratt spiller Mario i den kommende Super Mario-filmen

Får selskap av blant andre Jack Black, Seth Rogen og Anya Taylor-Joy.

Chris Pratt blir Super Mario.
Nintendo

Under nattens Nintendo Direct-presentasjon tok Shigeru Miyamoto scenen for å gi en kort oppdatering på prosjektet han jobber med for tiden: den kommende animerte Super Mario-filmen.

Oppdateringen holdt fokuset på å presentere hvem som skal låne stemmene sine til de velkjente Mario-figurene, med en hel del kjente navn på planen.

Selve Mario skal spilles av Chris Pratt (mest kjent for Guardians of the Galaxy, Parks and Rec, og Jurrasic World-filmene), mens bror Luigi spilles av Charlie Day (antageligvis mest kjent som Charlie i It's Always Sunny in Philadelphia). Prinsesse Peach får stemme av Anya Taylor-Joy, som de fleste nok kjenner fra Netflix-suksessen The Queen's Gambit. På skurkesiden finner vi Jack Black som Bowser, mens Seth Rogen tar rollen som Donkey Kong.

Mannen som vi kjenner som Mario-stemmen – Charles Martinet – skal også ha en finger med i filmen, men det er ikke kjent akkurat hvilke stemmer han skal bidra med.

I tillegg til de overnevnte skal Keegan-Michael Key, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson og Sebastian Maniscalco fylle ut stemmegalleriet.

Filmen slippes i USA 21. desember 2022. En norsk dato ble ikke nevnt.

Fra før av vet vi at Nintendo har fått med seg Minions- og Grusomme meg-selskapet Illumination Entertainment som samarbeidspartner. I tillegg til Miyamoto skal Illumination-sjef Chris Meledandri sitte i produsentstolen.

LES OGSÅ: Nintendo 64-spill kommer til Switch i et nytt Online-abonnement »

Siste fra forsiden