The Super Mario Bros. Movie trailer

Se den første traileren til Mario-filmen

Nintendo avduket filmen, og satte dato.

Torsdag kveld troppet Nintendo opp med den første traileren til den kommende Super Mario-filmen som nå har fått et offisielt navn: The Super Mario Bros. Movie.

Traileren ser du over.

I tillegg satte de en ny dato, etter at filmen ble skyvd ut av 2022 og inn i 2023 tidligere i år. Filmen slippes 7. april 2023.

Se, han snakker!

I traileren får vi vårt føste skikkelige glimt av flere figurer, slik som Mario, Bowser og Luigi. I tillegg får vi en smakebit på hvordan Chris Pratt og Jack Black fungerer i rollene som henholdsvis Mario og Bowser.

Luigi dukka også opp.
Nintendo/Illumination

Fra før av vet vi også at Luigi spilles av Charlie Day (antageligvis mest kjent som Charlie i It's Always Sunny in Philadelphia), mens prinsesse Peach får stemme av Anya Taylor-Joy, som de fleste nok kjenner fra Netflix-suksessen The Queen's Gambit. Seth Rogen tar også rollen som Donkey Kong.

For å utvikle filmen har Nintendo fått med seg Minions- og Grusomme meg-selskapet Illumination Entertainment som samarbeidspartner. I tillegg til Mario-pappa Shigeru Miyamoto skal Illumination-sjef Chris Meledandri produsere filmen.

Aaron Horvath og Michael Jelenic står for regien, etter at begge nyligst jobbet på Teen Titans Go! To the Movies i 2018. Matthew Fogel står bak manuset, etter å ha ført pennen for filmene Minions: The Rise of Gru og The Lego Movie 2: The Second Part de siste årene.

LES OGSÅ: – Nintendo skrotet Zelda-serien til Netflix etter at prosjektet ble lekket »

Siste fra forsiden