Nintendo Switch - Nintendo 64

Nintendo 64-spill kommer til Switch i et nytt Online-abonnement

Introduseres i oktober sammen med et knippe Sega Mega Drive-spill.

Nintendo

Helt siden Nintendo begynte å introdusere klassiske spill som del av Nintendo Switch Online-abonnementet, har fans håpet at turen skulle komme til Nintendo 64-spill. Natt til fredag fikk de endelig ønsket oppfylt.

Spill fra Nintendo 64.
Nintendo
Sega Mega Drive.
Nintendo

Den japanske spillgiganten avduket nemlig en utvidelse til Nintendo Switch Online, i form av en ny abonnementstype. Det nye abonnementet inkluderer alle de vanlige Switch Online-elementene, samt en bunke spill fra både Nintendo 64 og Sega Mega Drive.

Nintendo sa ingen ting om pris, men man bør nok regne med å måtte spytte inn noen ekstra kroner i måneden.

Av spill som inkluderes bekreftet Nintendo at det blir en rekke kanonspill, som for eksempel Super Mario 64, Mario Kart 64 og The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Fra Sega Mega Drive-katalogen blir det blant annet Castlevania, Phantasy Star og Sonic.

Bildene til høyre i artikkelen viser samtlige spill som er bekreftet til lanseringen av det nye abonnementet. Det skal imidlertid komme enda flere titler etter hvert, inkludert Banjo-Kazooie, The Legend of Zelda: Majora's Mask og Pokémon Snap.

Akkurat som Nintendo gjorde med NES- og SNES-spillene på Switch, kommer også egne håndkontrollere for Nintendo 64- og Sega Mega Drive-spillene. Disse trådløse variantene av de originale konsollkontrollerne tilbys for Switch Online-abonnenter, og kommer trolig til å koste rundt 500 kroner.

LES OGSÅ: Chris Pratt spiller Mario i den kommende Super Mario-filmen »

Siste fra forsiden