Nintendo Switch - Nintendo 64

Nintendo 64-spill kommer til Switch i et nytt Online-abonnement

Introduseres i oktober sammen med et knippe Sega Mega Drive-spill.

Nintendo

Helt siden Nintendo begynte å introdusere klassiske spill som del av Nintendo Switch Online-abonnementet, har fans håpet at turen skulle komme til Nintendo 64-spill. Natt til fredag fikk de endelig ønsket oppfylt.

Spill fra Nintendo 64.
Nintendo
Sega Mega Drive.
Nintendo

Den japanske spillgiganten avduket nemlig en utvidelse til Nintendo Switch Online, i form av en ny abonnementstype. Det nye abonnementet inkluderer alle de vanlige Switch Online-elementene, samt en bunke spill fra både Nintendo 64 og Sega Mega Drive.

Nintendo sa ingen ting om pris, men man bør nok regne med å måtte spytte inn noen ekstra kroner i måneden.

Av spill som inkluderes bekreftet Nintendo at det blir en rekke kanonspill, som for eksempel Super Mario 64, Mario Kart 64 og The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Fra Sega Mega Drive-katalogen blir det blant annet Castlevania, Phantasy Star og Sonic.

Bildene til høyre i artikkelen viser samtlige spill som er bekreftet til lanseringen av det nye abonnementet. Det skal imidlertid komme enda flere titler etter hvert, inkludert Banjo-Kazooie, The Legend of Zelda: Majora's Mask og Pokémon Snap.

Akkurat som Nintendo gjorde med NES- og SNES-spillene på Switch, kommer også egne håndkontrollere for Nintendo 64- og Sega Mega Drive-spillene. Disse trådløse variantene av de originale konsollkontrollerne tilbys for Switch Online-abonnenter, og kommer trolig til å koste rundt 500 kroner.

LES OGSÅ: Chris Pratt spiller Mario i den kommende Super Mario-filmen »

Nintendo Switch 2019
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Nintendo Switch Lite
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Nintendo Switch (OLED)
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Nintendo Switch Nintendo 64 Nintendo Switch Online Sega Genesis

Les også

Siste fra forsiden