Konkurranse

Her er luke 21 i julekalenderen

En ny premie er på plass.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Spillkontroller til PlayStation 4

Sony

I dag kan du vinne en DualShock 4-kontroller med rød farge. Den velkjente kontrolleren har blitt fast inventar for alle med en PlayStation 4 i hus, men selv om den først og fremst er myntet på konsollen kan den brukes på PC, Mac og en rekke andre enheter også. Siden denne varianten er knallrød, stikker den seg også ganske bra ut slik at du ikke er i tvil om hvilken kontroller som er din neste gang du samler folk til sofaspilling.

Premien er levert av PlayStation Norge.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
133 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden