Nintendo Indie World Showcase

Her er nyhetene fra ukas Nintendo Indie World-presentasjon

Super Meat Boy Forever-dato, Spelunky til Switch, Among Us ute nå.

Nintendo

Tirsdag holdt Nintendo sin siste Direct-presentasjon for 2020. Indie-spill var temaet denne gangen, og utvikleren disket opp med en rekke avsløringer, slippdatoer og overraskelser.

Du kan se presentasjonen i sin helhet over. Alternativt har vi samlet sammen alle nyhetene, og du kan bla gjennom dem nedenfor.

Spelunky og Spelunky 2

Grottespillserien til Mossmouth er på vei til Nintendo Switch. Både Spelunky og Spelunky 2 slippes til hybridkonsollen mot slutten av 2021.

Grindstone

Det nyeste spillet fra Below-utvikler Capybara ble opprinnelig lansert for iOS og Mac via Apple Arcade. Nå er det også tilgjengelig på Switch.

Calico

Bygg din egen kattekafé, ri på vortesvin og kos med alle mulige dyr i Calico, ute nå på Nintendo Switch.

Super Meat Boy Forever

Oppfølgeren til det frenetiske plattformspillet Super Meat Boy har fått slippdato. Spillet kommer 23. desember, med tidsbegrenset konsolleksklusivitet for Switch.

Les også
Test: Nintendo Switch Lite

Cyber Shadow

Plattformaction blir det også i Cyber Shadow, et retroinspirert spill som slippes 26. januar.

Tunche

2D-sideskroller der man banker opp en haug med forskjellige beist i regnskogen i Amazonas. Tunche slippes først på Switch i mars 2021.

Very Very Valet

Konkurrer mot klokka eller mot venner om å være den flinkeste til å parkere og kjøre frem biler. Kommer til Switch tidlig neste år.

Fisti-Fluffs

Enda et kattespill. Dette bytter imidlertid ut kos med klør, og målet er å grisebanke andre katter i ulike arenaer. Fisti-Fluffs lanseres på Switch tidlig i 2021.

Happy Game

Tittelen hinter kanskje om lek og moro, men Happy Game ser ut til å bli alt annet enn hyggelig. Gåtespillet slippes for Switch til høsten.

Alba: A Wildlife Adventure

Vakkert åpen verden-eventyr fra studioet bak det kritikerroste Monument Valley. Alba: A Wildlife Adventure skal etter planen komme til Switch på høsten neste år.

Gnosia

Science fiction-eventyr satt på et romskip, der spillere må bli kjent med en rekke figurer og finne ut hvem av dem som er et blodtørstig romvesen i forkledning. Gnosia kommer til Switch i begynnelsen av 2021.

Among Us

Nintendo avsluttet showet med en sniklansering av Among Us på Switch. Spillet er ute nå, og du kan lese mer om Switch-versjonen her.

I tillegg viste Nintendo frem korte klipp fra When the Past was Around, som er ute nå, og de kommende spillene Finding Paradise, Hazel Sky, Hoa, Kosmokrats og Trash Sailors.

LES OGSÅ: Her er alle trailerne fra The Game Awards »

Siste fra forsiden