Among Us - Nintendo Switch

Sniklanserte Among Us på Nintendo Switch

Med spilling på tvers av plattformer.

Among Us, et av årets mest populære spill, er nå ute på Nintendo Switch. Utvikler Innersloth sniklanserte konsollversjonen på tirsdag, etter at den ble avduket under Nintendos Indie Direct-presentasjon tidligere på dagen.

Among Us er tilgjengelig på Nintendo Switch nå.
Innersloth

Switch-utgaven støtter spilling på tvers av plattformer, så man kan altså spille med de på både PC og mobil. Ved siden av spilling på nett byr Among Us for Switch også på lokal flerspiller for de som har flere konsoller liggende. For å spille på nett må du ha et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement.

Ellers fungerer spillet likt på Switch som på PC og mobil. Fire til ti spillere jobber sammen om å reparere romskipet sitt, mens opptil tre av dem er mordere i forkledning, som prøver å knerte de andre spillerne uten å bli oppdaget.

Among Us ble opprinnelig lansert i 2018, men nådde helt nye høyder i år. Den voldsomme veksten i popularitet ble mye hjulpet av spillere på strømmetjenester som Twitch, der spillet fortsatt er blant de mest sette hver dag.

Innersloth skulle i utgangspunktet lage en oppfølger, men da flere hundre millioner spillere strømmet til over natta valgte utvikleren å droppe de planene. Nå jobber teamet på fire i stedet med å introdusere nytt innhold og nye funksjoner til Among Us, som for eksempel et helt nytt kart som slippes tidlig neste år.

LES OGSÅ: Det neste Among Us-kartet byr på flere nyheter »

Siste fra forsiden