Among Us - oppfølger

Among Us-oppfølgeren er kansellert

Nå satser utvikleren i stedet på nytt innhold og forbedringer til originalen.

Innersloth

Among Us, et spill om lagarbeid og forræderi, har tatt verden med storm. Den siste måneden har det klatret til topps på både Steams bestselgerliste og Twitch – det to år etter spillets opprinnelige lansering.

Kroken på døra for Among Us 2.
Innersloth

Onsdag tok utvikler Innersloth til Steam for å fortelle om spillets fremtid. Der avslørte teamet at planen egentlig var å slippe en oppfølger, men gitt originalens voldsomme popularitet har teamet skrotet den ideen.

– Hovedgrunnen til at vi tok sikte på en oppfølger var fordi kodingen til Among Us 1 er så utdatert og ikke bygget for å støtte introduksjon av mye nytt innhold. Ettersom så mange liker Among Us 1 har vi i stedet bestemt oss for å løfte det til nye høyder. Vi har derfor kansellert Among Us 2 og setter i stedet alle kluter til for å forbedre Among Us 1, forklarer teamet.

Bedre servere og nytt kart

Som Innersloth forteller er ikke dette nødvendigvis det enkleste valget av de to. Utvikleren har imidlertid allerede lagt en slagplan for veien videre, og kan avsløre noen nyheter som venter spillere.

Først på listen er en forbedring til spillets servere. Disse har slitt en del med økningen i spillertall, men det jobbes nå med å fikse opp denne delen av Among Us. Videre lover utvikleren et nytt kart og et et skikkelig kontosystem med vennefunksjon.

LES OGSÅ: I Operation: Tango er man avhengig av effektiv kommunikasjon »

Siste fra forsiden