Among Us

Det neste Among Us-kartet byr på flere nyheter

Slippes tidlig neste år.

The Game Awards

Årets The Game Awards-show gikk av stabelen natt til fredag, og som lovet hadde Innersloth med seg diverse Among Us-nyheter. Utvikleren viste frem spillets neste kart, som har fått navnet The Airship.

Kartet, som du kan se klipp fra i Twitter-videoen over, skal etter planen slippes tidlig neste år. Det byr selvfølgelig på nye omgivelser og nye oppgaver å utføre, men bringer også helt nye funksjoner til spillet.

På The Airship kan man blant annet klatre i stiger og bruke sveveplattformer for å komme seg raskere gjennom kartet. En større nyvinning er imidlertid muligheten til å velge hvor man ønsker å starte igjen når møter er ferdige.

Noen offisiell slippdato er foreløpig ikke satt. Innersloth har heller ikke sagt noe om de nye funksjonene også kommer til spillet eksisterende kart.

I andre Among Us-nyheter kunne Microsoft avsløre at spillet snart skal inkluderes i Xbox Game Pass for PC. Når det kommer til abonnementstjenesten vet vi foreløpig ikke, men Microsoft lover å dele flere nyheter snart.

LES OGSÅ: Among Us-utvikleren jobber med å bli kvitt juksemakere »

Siste fra forsiden