Among Us

Among Us-kontosystem og nytt kart på vei

Utvikler Innersloth trapper også opp kampen mot juks.

Innersloth

Etter sommerens voldsomme popularitetsvekst for Among Us, besluttet utvikler Innersloth seg for å utvide spillet. Teamet har allerede sluppet hint om nytt kart og andre funksjoner, men denne uken fikk vi en nærmere pekepinn på flere av nyhetene som er i vente.

Among Us-spillere får snart et nytt kart å prøve seg på.
Innersloth

Via Steam forteller Innersloth at det neste Among Us-kartet – nummer fire i rekka – blir spillets hittil største. Her får mannskapet prøve seg på helt nye oppgaver, mens bedragerne etter all sannsynlighet vil ha flere steder å gjemme unna lik. Når kartet kommer er foreløpig ikke klart, men utvikleren bekrefter at det blir gratis for alle spillere.

Trolig før vi kommer så langt skal Innersloth innføre et skikkelig kontosystem. Når det først slippes – en gang i desember – vil ikke kontoene ha så mye for seg, men som teamet forteller er dette et viktig steg mot å kunne rapportere spillere for dårlig oppførsel og ikke minst juks.

Kampen mot juksemakere fortsetter

Hva juksemakerne angår erkjenner Innersloth at det har blitt et problem i Among Us. Det lille utviklerteamet har kjørt ut en rekke serverbaserte endringer for å rydde opp i situasjonen, som riktignok har introdusert diverse feil til spillet.

– Endringene virket å hjelpe mye, men noen juksemetoder virker fortsatt og nå har det dukket opp feil også. Det kommer flere serveroppdateringer for å fikse alt dette, men å pøse ut antijuks var det som skapte feilene, så å rydde opp blir en lengre prosess, forteller utvikleren.

En ny oppdatering for Among Us er tilgjengelig allerede nå. Denne introduserer samtlige ordninger fra betatesten som ble lansert for noen uker siden, inkludert anonym stemmeavgivning og muligheten til å skjule fremdriftsmåleren for oppgaver.

Nytt kart blir det også i Apex Legends denne uken.
Battle royale-spillets syvende sesong introduserer flere nyheter »

Siste fra forsiden