Among Us - The Airship

Det neste Among Us-kartet kommer i slutten av mars

Spillets hittil største kart har fått slippdato.

Innersloth

The Airship, det neste kartet for spillfenomenet Among Us, har omsider fått sin offisielle slippdato. Kartet rulles ut som del av spillets neste store gratisoppdatering, den 31. mars.

Se den opprinnelige traileren for The Airship-kartet. (Video: Innersloth)

Det kommende kartet ble opprinnelig avduket i desember, etter flere uker med hint fra utvikler Innersloth. Teamet beskriver The Airship som det hittil største Among Us-kartet, med blant annet nye oppgaver å prøve seg på og muligheten til å velge hvilket rom man starter i etter hvert møte.

I sin nyeste utviklerblogg delte Innersloth ingen ny sniktitt på kartet, men forklarte i stedet mer om hvorfor det har tatt så lang tid å få The Airship på plass. I korte trekk dreier det seg om at spillet ble altfor populært på altfor kort tid og det lille utviklerteamet klarte ikke å henge med.

I den samme oppdateringen som kartet kommer også en annen etterlengtet funksjon for Among Us – nemlig et kontosystem. Som Innersloth forklarer vil funksjonaliteten fortsatt være ganske spinkel, men kontosystemet vil gjøre det lettere å slå ned på juks og ugrei oppførsel.

Among Us nådde enorm popularitet i fjor, to år etter at det opprinnelig ble lansert. Millioner av spillere har kastet seg på, en Switch-versjon er lansert og en Xbox-utgave er også på vei. De siste månedene har interessen dabbet av noe, men spillet har fortsatt tusenvis av aktive spillere hver dag.

LES OGSÅ: Etterlengtede flerspiller­funksjoner for Warcraft III: Reforged satt på vent »

Siste fra forsiden