Among Us

Among Us tester nye funksjoner som kan gjøre jobben litt lettere for morderne

PC-spillere kan prøve endringene nå.

Innersloth

Among Us-utvikler Innersloth kunngjorde nylig at det jobbes med både endringer og forbedringer til det populære spillet. Den første runden med justeringer er klar for betatesting på PC, og mens det kun er snakk om et par endringer har de potensialet til å endre på opplevelsen i stor grad.

Anonym stemmeavgivning

Med anonym stemmeavgivning kan man stemme på hvem man vil uten å virke mistenksom.
Innersloth

Først ut av endringene er muligheten til å skru på anonym stemmeavgivning. Når gruppa stemmer over hvem som skal slenges ut av luftslusen står man dermed fritt til å stemme på hvem som helst uten at man avsløres som en potensiell morder – eller Impostor.

Innstilling nummer to lar spillere velge hvorvidt fremdriftsmåleren for oppgaver er synlig eller ikke. Valgmulighetene er synlig hele tiden, kun synlig ved møter eller aldri synlig. Dette gjør det mye lettere for morderne å late som de gjør oppgaver, men på den annen side blir det vanskeligere å vite hvor lang tid man har på seg før mannskapet gjør unna alle jobbene sine og vinner.

Til slutt slår Innersloth et slag for spillere som er fargeblinde. Oppgaver der man for eksempel må koble sammen ledninger av samme farge får et symbol for hver ledning, slik at man kan matche symbolene i stedet for fargene.

De som vil prøve de nye funksjonene må først laste ned spillets betaversjon. Via Steam-biblioteket må du høyreklikke på Among Us og velge «Egenskaper». Her går du til «Betaer» og velger «public-beta -» i rullegardinmenyen.

LES OGSÅ: Among Us-oppfølgeren er kansellert »

Siste fra forsiden