Operation: Tango

I Operation: Tango er man avhengig av rask og presis kommunikasjon

Jobb sammen for å redde verden.

Clever Plays

PAX Online – en nettbasert messe som erstatter koronaavlyste PAX- og EGX-arrangementer – er over, etter halvannen uke med foredrag og nyheter. Blant de mange spillene som ble vist frem var Operation: Tango, et samarbeidsfokusert spioneventyr fra utvikler Clever Plays.

I denne oppgaven må agenten bygge veien videre, mens hackeren forteller hvor det er trygt å bygge.
Clever Plays

I spillet må to spillere jobbe sammen for å redde verden. Opplevelsen de har er vidt forskjellig, men felles er at de må kommunisere raskt og presist med hverandre for å lykkes.

Infiltrere og etterforske

Mens én spiller tar rollen som agent, trekker den andre i spillets teknologiske spaker i rollen som hacker. Oppgavene er typiske for hvert felt. Hackeren sjekker overvåkningskameraer og knekker koder, mens agenten sniker seg under laserstråler og taster inn kodene på riktig maskin.

Samarbeidet kommer inn når det kun er hackeren som kan se laserstrålene på overvåkningskameraet, eller bare agenten som vet hva slags passord som trengs for å åpne en dør. Begge to må ta inn informasjonen de har foran seg, identifisere det som faktisk er nyttig og så videreformidle til partneren på mest mulig effektiv måte.

Basert på PAX-demoen som er tilgjengelig for spillet består oppgavene i alt fra nøtter man må tenke seg gjennom, til langt mer frenetiske plattformsekvenser. Demoen er tilgjengelig nå via Steam, og gir en kort kikk på spillets første oppdrag.

Operation: Tango kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One en gang i 2021.

Samarbeid mellom to spillere er også nøkkelen i A Way Out.
Les vår anmeldelse av Hazelight-spillet »

Siste fra forsiden