Xbox Live Gold

Her er spillene du får med Xbox Live Gold i august

Tirsdag avduket Microsoft den neste runden med gratisspill for alle med Xbox Live Gold-abonnement. August byr på fire titler, som blir tilgjengelige til litt forskjellige tider.

Portal Knights.
505 Games

Først ut et det Minecraft-inspirerte eventyret Portal Knights. Dette kan hentes ut når som helst mellom 1. og 31. august. Månedens første dag byr også på god gammel motorcross i MX Unleashed, som er gratis frem til 15. august.

16. august – og fremt il 31. – slipper skytespillet Red Faction II til, med mer ødeleggelse og kaos på Mars. Samme dag introduseres også robtoslåssespillet Override: Mech City Brawl til Xbox Live Gold. Sistnevnte blir på blokka helt til 15. september.

Portal Knights og Override: Mech City Brawl er tilgjengelige for Xbox One. MX Unleashed og Red Faction II kan begge spilles på Xbox 360, eller Xbox One via bakoverkompatibilitet.

Dropper helårsabonnement

I andre Xbox Live Gold-nyheter har Microsoft gjort slutt på helårsabonnement for tjenesten. Abonnementene med 12 måneders varighet forsvant i all stillhet, en strategi som senere ble bekreftet i en uttalelse til nettstedet TrueAchievements.

Selskapet har foreløpig ikke gitt noen offisiell begrunnelse for beslutningen, men påpeker at man fortsatt kan kjøpe abonnement med varighet på en eller tre måneder. Den siste uken har det imidlertid gått rykter om at Xbox Live Gold snart vil forsvinne helt, men foreløpig må man ta dette med en stor klype salt.

Se ni minutter fra Halo Infinite på Xbox Series X
Slik blir Master Chiefs nestegenerasjonsdebut »

Siste fra forsiden