Her flyr han over Breath of the Wild-verdenen på om lag 10 minutter

Med dette enkle trikset seilet spilleren så langt som mulig.

Som med andre sandkasse-spill med komplekse systemer som jobber sammen, åpner The Legend of Zelda: Breath of the Wild for mye lek. En av de nyeste morsomhetene står YouTube-eren «mety333» for, det han kaller «the ultimate flying method». Du kan se det hele i toppvideoen.

Ved å plassere en metallboks i en metallvogn, og så stå på boksen, greier han å løfte seg selv helt opp til taket av verdenen. Fra derifra hopper han av, og bruker paraglideren for å dale ned mot verdenen igjen, noe som tar ni minutter. For å opprettholde stamina drikker han eliksirer som fyller staminameteret igjen når det er behov for det.

Nintendo

Med denne metoden seiler han glatt over nesten hele verdenen – fra Death Mountain i nord-øst til Gerudo Summit i sør-vest. En ganske imponerende strekning, med andre ord.

Fikk mye skryt

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble lansert til Nintendo Switch og Wii U 3. mars. Mens størsteparten av anmelderkorpset hyllet spillet, var vår anmelder litt mer lunken i sin vurdering.

Nylig fikk spillet en oppdatering som forbedret bildefrekvensen i spillet, noe som var et av de tekniske ankepunktene flere anmeldere tok opp. Det skal også komme nedlastbart innhold til spillet utover året, blant annet en ny historiedel og en utfordringshule.

Se hvordan The Legend of Zelda: Breath of the Wild ble til »

Siste fra forsiden