Epic Games Store - Prey

Herlige Prey er gratis den neste uken

Epic Games Store gir også bort Jotun og Redout.

Prey.
Bethesda

Epic Games Store har rullet ut sitt nyeste gratistilbud, og denne gangen er det hele tre spill man kan raske med seg. Disse er Prey, Jotun og Redout.

Jotun.
Thunder Lotus Games

Vil du ha ett eller flere av dem er det bare å ta turen innom Epic-butikkens side for gratis spill innen torsdag 19. mai. Her trykker du deg videre til spillet eller spillene du vil ha og finner knappen merket «Get». Etter du har logget deg inn finner du spillet i Epic-biblioteket ditt.

Skummelt og fascinerende

Prey kom opprinnelig til verden i 2017, fra utviklerne bak Dishonored. Spillet serverer fæl stemning til de grader, samt en historie som vår anmelder satte stor pris på.

Redout.
Bidle: 34BigThings srl

– Prey er et solid og underholdende spill. Det er først og fremst historiene i spillet som er verdt å oppleve, og da både hovedhistorien, samt mange av de gode sideoppdragene i spillet, skrev Gøran Solbakken den gang.

Redout, et fartsfylt racingspill inspirert av gode gamle Wipeout, fikk også en god mottakelse her på bruket. Vikingspillet Jotun runder av det som er en sterk uke med gratistilbud i Epic-butikken.

LES OGSÅ: FIFA 22 er blant månedens PlayStation Plus-spill »

Siste fra forsiden