Heroes VI får dato

Det nyeste Might & Magic-spillet kommer i sommer.

På det offisielle forumet til Might & Magic Heroes VI (oppfølgeren til Heroes of Might & Magic-serien) har den franske utgiveren Ubisoft kunngjort lanseringsdatoene til spillet. Spillet skal lanseres 23. juni i Europa, 21. juni i USA og 24. juni i Storbritannia.

Might & Magic Heroes VI byr, som sine forgjengere, på en blanding av turbasert strategi og rollespill. Handlingen foregår i et fargerikt fantasiunivers. Du får kontroll over en gruppe helter, som kan rekruttere ulike typer styrker og gå i kamp mot fienden. I kamp får du detaljstyre styrkene deres.

Turbasert dop?

Vi sendte alltid like heltemodige Lasse Lervik til Budapest for å se på spillet i februar. Han virket fornøyd, og i sniktitten sin sa han blant annet følgende:

– Det er en gjennomgående følelse av respeket for kjerneproduktet som preger dette spillet, og Black Hole Entertainment er tydeligvis store tilhengere av de tidligere Heroes of Might & Magic-spillene. Det som gjorde serien klassisk er videreført, samtidig som utviklerne har vært dristige og selvsikre nok til å ta en ny retning. Her får man blant annet større fokus på rollespillelementer og bosskamper, og det fungerer fantastisk.

Might & Magic Heroes VI kommer kun til PC. Tidligere denne måneden fikk vi forresten vite hva som blir å finne i spillets samlerutgave.

Sjekk spillkalenderen vår for å se når årets storspill kommer i salg.

Siste fra forsiden