– Far Cry 3 ser spennende ut

Hint om tredje spill i serien

Sendes vi snart tilbake til Afrika?

I Far Cry 2 fikk vi rollen som leiesoldat i et afrikansk land preget av fattigdom og krig. Målet var å ta knekken på en våpenhandler som tjente penger på konflikten, men underveis måtte vi jobbe for en haug minst like suspekte figurer, og utføre mildt sagt kontroversielle jobber for dem.

Skal man ut i jungelen bør man ha skikkelig maskineri med seg.

Nå kan det se ut som Far Cry 3 er på vei. Ubisoft-skribent Kevin Short snakket med Official PlayStation Magazine under et promoarrangement for Avatar-spillet (som forøvrig bruker Dunia-motoren fra Far Cry 2), og de spurte om han jobbet med det tredje spillet i Far Cry-serien.

- Nei, jeg gjør ikke det. Men jeg kjenner teamet som jobber med spillet, og det jeg har sett ser svært spennende ut, svarte han.

Far Cry 3 er altså under utvikling. "Populært spill får etterfølger" er neppe noen gigantoverraskelse, men for de av oss som koste oss med Far Cry 2 er dette uansett godt nytt.

I fjor spekulerte Ubisoft-mann Patrick Redding om et eventuelt Far Cry 3, og hans kommentarer fikk det til å se ut som serien ville holde seg i Afrika. Men han nevnte også Antarktis som et mulig åsted for et Far Cry-spill.

Les mer hos OPM-søstersiden Computer & Video Games.

Siste fra forsiden