Utelukker Natal-støtte til Halo: Reach

Holder seg til røttene

Bungie lar seg ikke friste av nytt kontrollsystem.

Det har vært mye snakk om de nye kontrollsystemene til PlayStation 3 og Xbox 360 det siste året. Begge skal etter planen komme i løpet av siste halvår av 2010, og på Xbox 360 får vi kamerabaserte Project Natal.

Microsoft ønsker selvsagt at flest mulig av deres stortitler støtter Natal, det stimulerer jo salget. Selskapet har også antydet at deres utvikler Bungie vil levere et spill med Natal-støtte og at vi få det i Halo-serien "når det blir fornuftig".

Bug-bilde.

Derfor har det blitt spekulert i at nye Halo: Reach ville ta i bruk kontrollsystemet, men det avkreftes nå av Bungie.

– Halo: Reach er ikke en Natal-tittel og utvikles for å støtte de tradisjonelle Xbox 360-kontrollene, sier Bungie på sitt eget nettsted ifølge GameSpot.

Man avfeier også et skjermbilde der siktekrysset ikke er i sentrum av skjermen som en feil, det er ikke et bevis for at Natal brukes i tittelen.

I Halo: Reach følger vi en gruppe Spartan-soldater i kampen for å redde planeten Reach fra krigerske Covenant. Det er spekulert i at dette muligens er det siste spillet fra Halo-universet signert Bungie. Du kan forvente å finne det i butikkene opp mot julerushet i år.

Siste fra forsiden