Homefront: The Revolution er tilbake med en stor oppdatering

Skytespillet får nytt ekstrainnhold og støtte for PlayStation 4 Pro.

Deep Silver

Homefront: The Revolution-studioet Deep Silver Dambuster krøp denne uken frem igjen fra steinen det har gjemt seg under de siste tre månedene. Siden lanseringen av skytespillets andre utvidelse – Aftermath – i november har vi ikke hørt et eneste pip, men nå har utvikleren omsider gitt lyd fra seg.

Får ny utvidelse i mars

Homefront: The Revolutions tredje og siste utvidelse blir skytespillets største.
Deep Silver

I en melding på spillets nettsider forteller Dambuster at utviklerteamet har jobbet veldig hardt med å rette opp de mange problemene som bidro til å ødelegge spillets lansering i mai i fjor.

I tillegg har utvikleren arbeidet for fullt med å gjøre ferdig den tredje og siste utvidelsen til spillet, kalt Beyond the Walls. Utvidelsen skal visstnok by på langt mer innhold enn de to tidligere pakkene, men hva spillere kan vente seg er foreløpig uvisst:

– Vi er svært spente på å gi dere [utvidelsen]. Den kommer garantert til å bli et friskt pust for spillet, forteller Dambuster.

Ved siden av utvidelsen er også en PlayStation 4 Pro-oppdatering på vei til Homefront: The Revolution. Ifølge utvikleren vil spillere med Sonys oppgraderte konsoll blant annet kunne skru opp spillets ytelse og oppløsning, og diverse HDR-forbedringer skal også være planlagt.

For alle som enda ikke har prøvd Homefront: The Revolution lokker Dambuster med en gratis prøveversjon, som blir tilgjengelig på konsoll. Foreløpig har hverken denne, eller Beyond the Walls-utvidelsen, fått slippdato, men utvikleren lover å avsløre nye detaljer etter hvert.

Også her i gården fikk Homefront: The Revolution en laber mottakelse.
Les vår anmeldelse av skytespillet »

Siste fra forsiden