Podkast

DoubleJump GOTY 2017 – Dag 2

Hør DoubleJump kåre det beste spillet fra 2017

Og ni andre spill de likte godt, i rangert rekkefølge.

Montasje, Gamer.no

Vi har gått inn i et nytt år, men det stopper ikke DoubleJump-gjengen fra å kjøre på med sin egen årskåring. Dag to er dedikert til en liste på nesten 50 spill de mener er verdt å prate om i større eller mindre grad. Så kuttes spillene fra listen én etter én, til de til slutt står igjen med de ti beste spillene, i rangert rekkefølge. Spenn dere fast; dette er den lengste DoubleJump-episoden til nå!

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden