Podkast

DoubleJump, episode 108

Nihilisme og deg

Alt fra «speed run»-rekorder til hvorvidt det egentlig er en mening med livet diskuteres i ukens episode av DoubleJump.

Jonas Magerøy/Gamer.no

Podkast-gjengen rydder stadig opp i spillkatalogen sin. Jonas har hatt en følelsesladd helg med ferdigspilling av NieR: Automata og Doki Doki Literature Club, noe som har fått han til å undre over meningen med livet. Marius er i samme sinnsstemning, og har valgt å flykte inn i The Elder Scrolls V: Skyrim på Switch. Gøran lefler videre med Monster Hunter World, mens Håvard har forsøkt seg på «speed running» av Super Mario Land 2: 6 Golden Coins.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden