Podkast

DoubleJump, episode 112

Into the Breach og Nintendos jubileum

Kan det neste året være like bra for Nintendo Switch som det første?

Subset Games

Det er vår (på kalenderen i hvert fall), Nintendo Switch fyller ett år, og gjengen reflekterer over hvordan året har gått for selskapet. Håvard sliter stadig med sitt PlayStation 4-mareritt, men har fått litt tid til å teste Gravel også. Marius og Gøran digger Into the Breach, men er ikke like begeistret for Warhammer: Vermintide 2. Det spekuleres også i hvordan Gamer.no vil se ut i fremtiden etter det nye oppkjøpet.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden