Podkast

DoubleJump, episode 101

Demonslakting på ramma

DoubleJump-gjengen ser over tilbakemeldingene de har fått fra lytterne i forbindelse med jubileet sitt.

Bethesda Softworks

DoubleJump har feiret jubileum, og ser på noen av tilbakemeldingene de har fått. På spillfronten har Marius testet Cradle of Civilization-utvidelsen til Europa Universalis IV, og Jonas klør seg fascinert i hodet over ting som skjer i Nier: Automata. Gøran er barnslig og spiller på sin Nintendo Switch, mens Håvard forteller om sin uplanlagde men overraskende behagelige mellomlanding på vei tilbake til Dublin forrige uke.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden