Podkast

DoubleJump GOTY 2017 – Dag 1

Podcast-gjengen kårer blant annet årets uting og kuleste våpen

Dag én av to vies til en drøss med småkategorier.

Montasje, Gamer.no

Vi har gått inn i et nytt år, men det stopper ikke DoubleJump-gjengen fra å kjøre på med sin egen årskåring. Fordelt på to dager, starter de med en hel haug av småkategorier: Årets uting, kuleste våpen, årets mest minneverdige fiende, Gøran Solbakkens beste spill etter en time (eller spill vi angrer mest på at vi aldri fikk testet) og beste detalj eller ting vi bare prate om. God fornøyelse!

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden