Podkast

DoubleJump, episode 51

Hør hva DoubleJump mener om No Man's Sky

Gøran har også spilt både Deus Ex: Mankind Divided og Titanfall 2.

Hello Games

Det har gått et par uker siden sist podkast, og de tre faste medlemmene har mye å snakke om. Gøran har spilt mye Deus Ex: Mankind Divided de siste dagene, og deler sine tanker om spillet.

I tillegg har han kost seg med No Man's Sky, til tross for åpenbare svakheter. Håvard har begynt på Trine-serien fra starten av, og er oppslukt av TV-serien Stranger Things, mens Håvard fortsatt prøver å modde livet ut av Skyrim.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden