Hør «motivasjonstalen» i den nye Dark Souls II-traileren

Forsøker å oppmuntre spilleren til å ikke gi opp.

En stor drage dukker opp i den nye traileren.
Namco Bandai/YouTube

De av oss som allerede har pint oss gjennom det tidsvis nådeløst vanskelige actionrollespillet Dark Souls vet smertelig godt hva vi har i vente når oppfølgeren Dark Souls II lanseres neste måned.

Vanskelighetsgraden er imidlertid en integrert del av konseptet i spillene, og nå har utgiveren Namco Bandai sluppet en ny trailer fra Dark Souls II med tittelen «Hollow Lullaby», som redegjør litt for tanken bak utfordringselementet.

I Dark Souls-spillene dør man som kjent ofte, men traileren prøver å snu dette til noe positivt gjennom en aldri så liten motivasjonstale av den litt teatralske sorten.

Det er bare å stå på i Dark Souls II.

– Ikke gi opp

– Dette handler ikke om døden. Det handler om din besluttsomhet, om din vilje til å fortsette og til å ikke gi opp når alt føles håpløst. Det handler om å samle alt inni deg og overkomme det umulige, og om å ofre deg for storhet, hører vi i traileren.

Ellers kan den nye traileren også by på et klipp fra det som ser ut som en sjefskamp med en diger, ildsprutende drage som tilsynelatende er blant de mange uvesenene vi får bryne oss på i spillet.

Dark Souls II slippes til Xbox 360 og PlayStation 3 den 14. mars, mens Windows-versjonene lar vente på seg. I motsetning til det første Dark Souls-spillet er det ironisk nok nettop Windows som er hovedplattformen denne gangen, og konsollversjonene vil så bygges ut fra denne.

Se den nye Hollow Lullaby-traileren under.

Vi har allerede tatt en titt på Dark Souls II: Dødsangsten vendte umiddelbart tilbake »

Siste fra forsiden