Dark Souls II får konsolldato

PC-versjonen kommer noe senere.

Namco Bandai har annonsert den europeiske lanseringsdatoen for Dark Souls II. Spillet dukker opp på Xbox 360 og PlayStation 3 14. mars 2014, og selv om Windows-versjonen ikke har fått noen dato enda skal målet ifølge Eurogamer være å lansere den i løpet av samme måned.

Den japanske utgiveren har også annonsert en samlerutgave av spillet, som inkluderer kunstbok, lydspor på CD, tøykart og en 30 cm stor figur. Samlerutgaven blir tilgjengelig for alle tre plattformene. Lydspor på CD blir også en del av pakken for de som velger å forhåndsbestille standardversjonen.

Grunnen til at Windows-versjonen kommer etter konsollversjonene skal være at utviklerne i From Software fortsatt jobber med hva slags innstillingsmuligheter de skal gi spillerne. Spillregissør Yui Tanimura forklarer overfor Eurogamer at de vil at Windows-utgaven skal være optimal.

Tanimura har også forklart at han ønsker å lage spill for PlayStation 4 og Xbox One, men at de ikke kan bekrefte noen versjoner av Dark Souls II for disse konsollene.

Frister dette?

Snart klart for beta

Dark Souls II blir et tredjepersons actionspill satt til en brutal og mørk fantasiverden. I likhet med originalspillet skal det være svært utfordrende, og du må regne med å dø om og om igjen på din vei gjennom de mystiske omgivelsene. Samtidig lover utviklerne i From Software at spillet skal bli lettere å forholde seg til for nybegynnere enn det som var tilfelle med originalen.

Selv om lanseringen ikke finner sted før i mars neste år, blir det snart mulig å teste spillet. PlayStation 3-eiere kan nemlig melde sin interesse for et omfattende betaprogram som vil gå av stabelen i oktober.

Les også: Sniktitt på Dark Souls II
Les også: Anmeldelse av Dark Souls: Prepare to Die Edition

Siste fra forsiden