Horizon Zero Dawn får «New Game Plus» og en tøffere vanskelighetsgrad

Spillets nyeste oppdatering introduserer også bedre våpen og utstyr.

PlayStation Europe

Guerrilla Games trakk nylig sløret av en fersk oppdatering for Horizon Zero Dawn, som er tilgjengelig for nedlasting akkurat nå. Patch 1.30 byr i hovedsak på nytt innhold for erfarne spillere, med tøffere utfordringer for de som ønsker seg det.

Mer motstand

«New Game Plus»-modusen byr blant annet på bedre våpen.
PlayStation Europe

Først og fremst introduserer oppdateringen en «New Game Plus»-modus. Denne lar spillere som har fullført Horizon ta med seg alt av erfaringspoeng og gjenstander når de begynner forfra igjen.

Før man starter et nytt spill kan spillere nå justere vanskelighetsgraden, og for de som ønsker seg mer motstand fra fiender tilbyr utvikleren «Ultra Hard». Den ekstra utfordrende vanskelighetsgraden løfter nivået på robotdinosaurene et par hakk, som uten tvil vil gjøre livet litt mer slitsomt.

I New Game Plus kan man i tillegg låse opp nye og forbedrede våpen, ytterligere to PlayStation-trofeer og diverse kosmetiske gjenstander for spillprotagonist Aloy.

Utvidelse på vei

Se traileren for The Frozen Wilds. (Video: PlayStation)

Ved siden av å pusle med ekstrainnhold jobber Guerrilla med en stor utvidelse for Horizon Zero Dawn, kalt The Frozen Wilds. Ekspansjonen ble avduket under årets E3-messe, med en trailer som du kan se til høyre.

The Frozen Wilds byr på nye eventyr i et helt nytt område nord for den regionen vi fikk utforske i hovedspillet. Ifølge utvikleren inkluderer utvidelsen mer enn ti timer med oppdrag og annen moro, men ellers vet vi ikke veldig mye.

Lanseringsvinduet for Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds er foreløpig satt til høsten 2017, men en mer nøyaktig dato er ikke bekreftet.

Her på bruket likte vi Horizon Zero Dawn svært godt.
Les anmeldelsen av det storslåtte rollespillet her »

Siste fra forsiden