Demo: Delve Deeper

Høyt oppi fjellet

Her skal du kommandere dverger på underjordiske tokt.

Delve Deeper fra den knøttlille utvikleren Lunar Giant er et turbasert strategispill til PC hvor dverger konkurrerer om å grave opp mest mulig dyrebart metall fra mørke gruvesjakter.

En særdeles dårlig dag på jobben.

Spillet starter ved at du velger deg et lag og bestemmer hva slags dverger du vil ha med deg. Krigere er for eksempel svært gode til å denge monstre, mens speidere kan bevege seg raskt over store avstander. Deretter bærer det ned i mørket for å tjene penger for dvergkongen og konkurrere mot rivaliserende gjenger styrt av enten computeren eller noen kamerater.

En ny gruve settes sammen hver gang du spiller, og du får selv være med å bestemme hvordan oppsettet blir. Hver runde starter nemlig med at du plasserer brikker med nye korridorer på kartet, og du avgjør selv hva slags type og form de skal ha. Dette inkluderer muligheten til å sabotere motstandernes tunneler ved å plassere brikker på deres områder.

En demo av Delve Deeper er nå sluppet på nettet. Her får du prøve et par brett og lære deg det grunnlegende om turbasert gruvedrift og utforsking.

Demoen kan lastes ned fra følgende sider:

Fullversjonen av Delve Deeper slippes 24. mai. Det kommer også til Xbox 360.

Siste fra forsiden