Humble Bundles nyeste billigpakke byr på et lass med gode spill

Oppdatert: Nå er enda flere spill lagt til i pakken.

Skjermbilde, Humble Bundle

Oppdatering 21. februar: Humble Freedom Bundle-tilbudet er nå over, og pakken er ikke lenger tilgjengelig. Totalt ble nesten 53 millioner kroner samlet inn for veldedige formål.

Oppdatering 18. februar: System Shock, System Shock 2 og Hand of Fate er nå lagt til i pakken.

Oppdatering 16. februar: Den allerede store pakken har blitt oppdatert, og inneholder nå ytterligere 16 spill, en bok, en CD og en dokumentar om Double Fine-studioet. Har du allerede kjøpt Humble Freedom Bundle får du de nye produktene gratis.

I skrivende stund har nesten 140 000 pakker blitt solgt, og snaue 37 millioner kroner er samlet inn. På grunn av den store pågangen begynner det imidlertid å gå tomt for enkelte nøkler, og nye kunder får ikke lenger med seg Subnautica.

Det er også tomt for Steam-nøkler for Super Meat Boy, men alle som kjøper pakken vil likevel kunne laste ned spillet direkte fra Humble Bundles nettsider.

Opprinnelig sak følger.

Humble Bundle-gjengen lanserte mandag en av sine aller største tilbudspakker, med 41 spill og seks bøker til en verdi av 5000 kroner.

The Witness gikk rett til topps på vår karakterskala.
Thekla, Inc.

«Humble Freedom Bundle» består av spill fra mange forskjellige sjangre, med litt nytt og litt gammelt. Øverst på listen finner vi fjorårets indie-suksess The Witness, som fikk full pott av vår anmelder, det kritikerroste Stardew Valley og Early Access-spillet Subnautica, som fikk mye god omtale i vår sniktitt.

I tillegg inkluderes spill som Day of the Tentacle Remastered, Nuclear Throne, Octodad: Dadliest Catch, Invisible, Inc., Super Meat Boy, The Stanley Parable, Guacamelee!, The Swapper, Song of the Deep og en rekke andre titler.

Som vanlig kan du betale hva du ønsker for pakken, men minsteprisen er satt til omtrent 250 kroner. Da får du med deg samtlige deler av pakken, og dersom flere spill legges til i løpet av de neste par dagene får du med de også.

Se den fullstendige listen over spill og bøker på Humble Bundles nettsider.

Alt til veldedighet

I likhet med alle tidligere Humble-tilbud kan man bestemme hvor pengene havner når man kjøper Humble Freedom Bundle. Denne gangen tar hverken utviklere eller Humble-butikken en del av kaka, og i stedet går 100 prosent av inntektene til veldedige formål.

Les også
Humble Bundles nyeste pakketilbud byr på over 40 spill – pengene går til å bekjempe covid-19

Humble Bundle annonserte i tillegg at de ville matche alle bidrag opptil totalt 2,5 millioner kroner, et beløp som ble nådd på knappe 90 minutter. I skrivende stund har Humble Freedom Bundle samlet inn nesten 20 millioner kroner.

Organisasjonene som vil motta støtte er American Civil Liberties Union, Leger Uten Grenser og International Rescue Committee. Alle tre jobber for å hjelpe flyktninger over hele verden, noe som har vært et hett politisk tema den siste tiden – spesielt i kjølvannet av president Donald Trumps innsats for å stenge enkelte innvandrere ute av USA:

– Vi minnes med ydmykhet at USA er en nasjon av innvandrere, og vi er stolte over å stå side om side med utviklere, forfattere og veldedige organisasjoner som kjemper for frihet og rettferdighet for alle, skriver Humble-gjengen på sine nettsider.

Visste du at Humble Bundle har en abonnementstjeneste?
For rundt en hundrelapp får du en ny spillpakke hver måned »

Siste fra forsiden