Humble Conquer COVID-19 Bundle

Humble Bundles nyeste pakketilbud byr på over 40 spill – pengene går til å bekjempe covid-19

Humble Bundle

Humble Bundle slår denne uken et slag for kampen mot koronaviruset og sykdommen covid-19. I samarbeid med en bunke utgivere og utviklere har gjengen satt sammen en tilbudspakke – som går under navnet Humble Conquer COVID-19 Bundle – med haugevis av PC-spill og annen underholdning.

Pakken koster 30 dollar – du kan også velge å betale mer – og i kjent Humble-stil bidrar kjøp av pakken til å støtte ulike veldedige formål. Denne gangen går 100 prosent av inntektene til organisasjoner som bistår i kampen mot covid-19.

Toppspill i fleng

Av de totalt 44 spillene man får med i pakken er det en rekke gullkorn å spore. Her er knakende gode enspilleropplevelser, som Into the Breach, Psychonauts, Hollow Knight, Superhot og The Witness. For de som er ute etter spill å dele med andre finner man blant annet Magicka, Pikuniku og The Jackbox Party Pack 2.

Samtlige spill leveres gjennom Steam, mens enkelte kan fås som DRM-frie varianter. De på Mac og Linux kan sjekke hvilke spill som fungerer på sin plattform via Humbles nettsider.

Ved siden av spill inneholder samlepakken også litt lesestoff for den som vil senke skuldrene. Her er flere tegneserier, og også bøker og lydbøker myntet på de som kjenner ekstra på korona-hverdagens mas og kjas.

Humble Conquer COVID-19 Bundle er tilgjengelig frem til 7. april. Kjøp gir deg også én måned med Humble Choice, abonnementstjenesten som gir deg et utvalg spill hver måned.

Les også: Nvidia ber PC-spillere om å bistå i kampen mot koronaviruset »

Siste fra forsiden