Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 23

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, en flott MP3-spiller, gavekort og mye mer.

Lekker, ny og mindre PlayStation 3.
Ratchet & Clank: A Crack in Time.
Uncharted 2: Among Thieves.

Nye PlayStation 3

Hver dag består av en ny premie. I dag gir vi en PlayStation 3 med spillene Uncharted 2: Among Thieves og Ratchet & Clank: A Crack in Time.

PlayStation 3 som spillmaskin trenger neppe noen videre presentasjon. Det er den nye, slanke og mer kompakte utgaven av Sonys konsoll vi gir bort i dag. Denne er 32 prosent mindre, 36 prosent lettere og bruker 34 prosent mindre strøm enn sin forgjenger. I tillegg har den 120 GB harddisk og bedre kjølesystem. Det følger også med en DualShock 3-kontroller.

Action-eventyrspillet Uncharted 2 er en fortsettelse av det populære eventyret til Nathan Drake, helten med den skarpe tungen. Vi får også flerspiller, både i konkurranseform og i en samarbeidsmodus.

Er du tilhenger av denne action-plattform-serien Ratchet & Clank, så vet du akkurat hva du får i det siste eventyret A Crack in Time. Denne gangen følger vi Ratchet i hans forsøk på å redde kompisen Clank. Dette er et underholdende spill man ikke går lei av, med en fabelaktig historie med herlig dramaturgi og fantastisk skuespill.

Bli med i trekningen

For å delta i trekningen av denne pakken må du svare korrekt på følgende to spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egen egen artikkel hver mandag i desember.

Siste fra forsiden