Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 13

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, en flott MP3-spiller, gavekort og mye mer.

Ultimat sportspakke

NHL 10.
FIFA 10.
Madden NFL 10.
Tiger Woods PGA Tour 10.

Hver dag består av en ny pakke. I dag gir vi bort en unik sportspakke fra Electronic Arts, som består av fire svært kritikerroste sportsspill utgitt i høst.

NHL 10 er en usedvanlig autentisk og røff hockeyopplevelse, hvor sekund på isen er ladet av spenning. Nytt av året er blant annet slåssing i førsteperson, kjemping langs vantet og mer frihet.

I fotballspillet FIFA 10 er den største nyheten 360 graders bevegelsesfrihet, som gjør det lettere å lure motstanderen med finter. Tilfeldighetene er også større, slik at man hele tiden opplever noe nytt.

Madden NFL 10 er svært velpolerte og autentisk, og tar amerikansk fotball på alvor. Fantastisk grafikk, naturtro taklinger, tilnærmet uendelige valgmuligheter, flust av spillmoduser og et genuint underholdende gameplay er stikkordene her.

Tiger Woods PGA Tour 10 er det nærmeste du kommer ekte golf i spillform. Lag din egen spiller og gå PGA-touren, eller spill mot diverse proffer i en rekke utfordringer. Målet er å bli bedre enn selveste Tiger Woods.

Bli med i trekningen

Vi kårer kun én vinner hver dag. For å bli med i trekningen om disse spillene (vinneren velger plattform selv) må du svare korrekt på følgende to spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Les også
Anmeldelse: Tiger Woods PGA Tour 10

Lykke til! Vi trekker vinnere i egen egen artikkel hver mandag i desember.

Siste fra forsiden