Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 7

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, flotte MP3-spillere, gavekort og mye mer. Hver dag består av en ny pakke, og i dag er premien to spill fra Electronic Arts: Left 4 Dead 2 og The Saboteur, begge til valgfri plattform.

Zombier og nazister

Left 4 Dead 2 har mer av disse.
Protagonisten i Saboteur kjemper for innbyggerne i Paris.

Samarbeidsspillet Left 4 Dead 2 er en fullverdig oppfølger til fjorårets perle fra Valve. Her får vi flere zombier, flere våpen, flere kampanjer og generelt sett mer moro. Den nye variasjonen i våpenutvalget gir større spillerom når det kommer til taktikk, sammen med annet nytt utstyr som forsterker lagfølelsen i gruppa. Det nye utstyret som blir gitt, endrer også noe av måten man spiller på.

The Saboteur er et åpent actioneventyr satt til det okkuperte Frankrike under andre verdenskrig. Du spiller en spion som gjør sitt beste for å stikke kjepper i tannhjulene til nazistenes krigsmaskineri. Sean kan både snike, skyte og klatre. Underveis i spillet må du gjøre alt fra å avspore tog til å sprenge zeppelinere i luften, og målet for det hele er å gi innbyggerne i Paris tilbake viljen til å kjempe mot de tyske okkupantene.

Slik deltar du

Vi kårer kun én vinner hver dag. For å delta i trekningen må du svare korrekt våre to spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egne artikler hver mandag i desember. De første seks annonseres mandag 7. desember, de siste mandag 28. desember.

Siste fra forsiden