Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 5

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, flotte MP3-spillere, gavekort og mye mer. Hver dag består av en ny pakke, og i dag er premien actionspillene Call of Duty: Modern Warfare 2 og Prototype, samt en kul, matchende Modern Warfare 2-jakke.

Årets beste skytespill?

Modern Warfare 2 er kanskje årets beste skytespill.
Gateslagsmål i Prototype.
Tøff Modern Warfare 2-jakke.

Modern Warfare 2 bør være godt kjent for de fleste. Dette er en bauta av et skytespill, og en fantastisk oppfølger til originalen fra 2007. Blant nyhetene finner vi en bedre og mer interessant historiedel, en helt ny spillmodus i form av spesialoppdragene og en finjustert flerspillermekanikk. Vi får mange varierte oppdrag i hele verden og en ny samarbeidsmodus hvor effektivt lagarbeid er essensielt.

I superhelt-actionspillet Prototype styrer vi Alex Mercer som har fått superkrefter gjennom et mislykket eksperiment. I tillegg kan han absorbere minner, egenskaper og utseende til de han dreper. Ved å konsumere døde fiender vil du påvirke Mercers biomasse, slik at han blir sterkere og kan gjøre nye og farligere ting med kroppen sin. Du kan selv velge om du vil snike deg så godt som ubemerket rundt i bydelen, eller om du vil forvandle den til den reneste krigssone.

Slik deltar du

Hvis du vil delta i trekningen om valgfrie versjoner av disse kritikerroste actionspillene og en stilig Modern Warfare 2-jakke, så må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egne artikler hver mandag i desember. De første seks annonseres mandag 7. desember, de siste mandag 28. desember.

Siste fra forsiden