Konkurranse

Julekalender 2009 – luke 2

Hva er dagens premie?

Ny dag og ny luke åpnes. Hva gjemmer seg innenfor?

Årets julekalender på Gamer.no er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi har blant annet fått tak i noen av årets beste spill, knallbra spillutstyr, flotte MP3-spillere, gavekort og mye mer. Hver dag består av en ny pakke, og i dag er premien to glimrende strategispill fra Paradox Interactive: East India Company (med utvidelsespakken Privateer) og Hearts of Iron 3.

Handel, krig og politikk

Sjøkamper i East India Company.
Hearts of Iron 3 er svært dypt og avansert.

I handelsspillet East India Company må du tjene deg rik på import av eksotiske varer fra koloniene. Målet er å bli den dominerende handelsmakt i de afrikanske og indiske samfunnene. Du er imidlertid ikke den eneste som liker te og krydder, så kolonier og skip må beskyttes med militærmakt. Utvidelsespakken Privateer har to helt nye kampanjer hvor du får prøve deg som sjørøver for en nasjon. Dermed har du lov til å angripe og plyndre skip fra andre nasjoner.

Hearts of Iron 3 er et administrativt og tungpolitisk strategispill satt i andre verdenskrig hvor du tar rollen som en av verdens statsledere, og skal lede landet ditt gjennom krigen. Du kan selv velge hvilke fokusområder du vil ha for din nasjon. Om du for eksempel liker diplomati og politikk kan du selv ta deg av dette, mens datamaskinen tar seg av spillets andre aspekter.

Slik deltar du i trekningen

For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Konkurransen er avsluttet.

Lykke til! Vi trekker vinnere i egne artikler hver mandag i desember. De første seks annonseres mandag 7. desember, de siste mandag 28. desember.

Siste fra forsiden