Podkast

Rad Crew - Sesong 11, episode 1

Hva har Bloodborne og Assassin's Creed Syndicate til felles?

Rad Crew tar for seg en kjent og kjær tidsepoke denne uken.

Ubisoft, Sony Computer Entertainment, montasje Gamer.no

Av en eller annen grunn kom det ut flere de siste årene som henta sterk inspirasjon fra 1800-tallets Storbritannia, den såkalte Viktoriatiden. Faktisk så mange at vi måtte lage en Topp 5. Det stemmer, vi måtte. Viktoriatiden kjennetegnes med aggressiv britisk imperialisme, en eksplosiv vekst av industri, trange korsetter, enda trangere seksualmoral og ikke minst tjukke barter. Flere av disse spillene har flere av disse tingene.

Ellers har Jostein blitt overbevist av Inger Lise: Assassin's Creed Syndicate er virkelig bra, og han kan rett og slett ikke få nok. Stian på sin side klarer ikke gi slipp på Fallout 4.

Til slutt spurte vi lytterne hva de gleda seg til i 2016. Litt overraskende var det ett spill som ble nevnt mer enn alle de andre, og vi tror ikke du klarer å gjette hvilket det var.


Rad Crew - Sesong 11, episode 1

Her er tidspunktene:

  • (05:17) Topp 5 spill inspirert av Victoria-tida
  • (27:01) Nyheter
  • (45:00) Assassin's Creed Syndicate og Gears of War Ultimate
  • (1:14:00) Ukens spørsmål

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, Game of the Year-spesial
Rad Crew, 17. desember

Rad Crew, 10. desember

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden