Jack the Ripper som helt?

Hvem trenger historisk autentisitet?

Ryktene går om et Jack the Ripper-spill fra Dead Space-utvikler Visceral.

EA-eide Visceral Studios avsluttet nylig arbeidet med Dead Space: Extraction, og jobber for tiden med Dante's Inferno og preproduksjon på Dead Space 2. Nå har det begynt å gå rykter om et tredje prosjekt hos utvikleren, og denne gangen skal det visstnok dreie seg om den legendariske morderen Jack the Ripper.

De første ryktene kom i sommer, da nettsidene til Los Angeles Times hevdet at Visceral jobbet med et Jack the Ripper-spill. Ryktet fikk i går vind i seilene, for i følge Superannuation har EA registrert varemerket The Ripper.

I tillegg påstår Destructioid at de har hørt om spillet fra sine kilder, som har forklart litt om hva det skal dreie seg om. Som Dante's Inferno skal The Ripper være svært løst basert på kildematerialet, og i stedet for å spille en blodtørstig seriemorder får vi rollen som misforstått helt.

Jack prøver nemlig å redde mennesker fra demoner, vampyrer og annet overnaturlig rask. Han har selv en del overmenneskelige krefter, inkludert evnen til å saktne ned tiden, samt et arsenal med fantasifulle våpen.

Siden The Ripper ikke er offisielt bekreftet av EA har vi ingen flere detaljer om det. Plattform og slippdato er dermed et mysterium, men vi får sikkert høre mer når Visceral er ferdige med Dante's Inferno. Det skal slippes i februar 2010.

Siste fra forsiden