Podkast

DoubleJump, episode 56

Hvilket spill er best av Pro Evolution Soccer 2017 og FIFA 17?

I tillegg til dette snakker gjengen om Virginia, Destiny og kommende spill i oktober.

Konami, EA, montasje Gamer.no

Marius, Jonas og Gøran samles rundt det virtuelle bordet nok en uke for å diskutere de mest aktuelle spillene og nyhetene. Denne uken har både Marius og Gøran trillet ball i FIFA 17, og deler sine tanker om det.

I tillegg har Gøran spilt Virginia, et spill som gjorde et inntrykk på han. Jonas har plukket videre på Persona 4 Golden, og benytter selvsagt muligheten til å skryte av PlayStation Vita.

Doublejump setter også i gang med en ny spalte, som enn så lenge ikke har et navn, der de den første episoden i hver måned skal se litt fremover, og snakke om spillene som kommer de neste 30 dagene.

Tidsplanen for episoden:

  • 23:30 - FIFA 17
  • 49:00 - Vita-snakk og Persona 4 Golden
  • 59:00 - Destiny
  • 1:06:15 - Virginia
  • 1:30:30 - Nyheter
  • 1:51:00 - Spill som kommer i oktober

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden