Telialigaen - Rocket League

– Hvis det er et lag som kan ta poeng fra AW3 så er det oss

Nordavind møter serielederen i Rocket League-sesongens kanskje mest spennende seriekamp.

TV2, Psyonix (Montasje: Gamer.no)

For hver Rocket League-sesong i Telialigaen er det alltid én seriekamp som skiller seg ut fra resten på kampoppsettet. Én kamp som lover høy kvalitet og stor spenning, både før avspark og ute på banen.

Denne sesongen står den kampen mellom Nordavind og AW3, som møtes til det som later til å bli et heftig toppoppgjør torsdag kveld. Sistnevnte troner alene på toppen av tabellen, men Nordavind er i god form og satser alt på å stikke av med tre poeng.

– AW3 har vært ubeseiret altfor lenge nå, og hvis det er et lag som kan ta poeng fram dem så er det oss. Vi går for å vinne. Alt annet ser vi på som et tap, melder Theo «Trex» Gagnat til Gamer.no.

Du kan se kampen direkte på Twitch-kanalen til RLNorway. Avspark er satt til 21:00 på torsdag 23. september.

– Gjør det alltid bedre i sluttspillet

Nordavind brukte tiden etter vårsesongen på å finne en ny tredjemann til laget. «Maadzz» forsvant ut og inn kom danske «ejby», og sammen er den ferske Nordavind-trioen ubeseiret hittil i høst.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
William «ejby» Ejby Lorentzen

NORDAVINDS SISTE RESULTATER

🟢 🟡 🟢 🔴 🟢

Det eneste poengtapet kom mot Major for to uker siden. Den kampen endte med uavgjort, på det «Trex» omtaler som en dårlig dag for Nordavinds nye starttreer.

– Hvis vi ser bort ifra kampen mot Major så har det gått fint. Det var en veldig dårlig dag for oss, men vi har alltid brukt å være dårlige i seriespillet, og så gjør vi det alltid bedre i sluttspillet, påpeker Gagnat.

Med det sender han også et varsko til Major, om at det blir andre boller dersom lagene møtes igjen i sluttspillet. Først og fremst er det imidlertid AW3 som venter, og som nevnt er det seier eller ingen ting for «Trex» og kompani.

LES OGSÅ: Slik tror vi Rocket League-sesongen ender »

– Helt klart vår tøffeste match denne sesongen

«Seeb».
AW3

AW3 har kun hatt ett gir denne sesongen, og det er «vinn». Sebastian «Seeb» Falch og lakameratene har enda ikke tapt, og sitter alene på topp med en perfekt kampforskjell på 12-0.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Ja, det føles godt. Det var jo så klart forventet, og det er deilig å ikke ha rotet bort en eneste kamp så langt, i motsetning til forrige sesong, svarer Falch på spørsmål fra Gamer.no.

DISSE SPILLER FOR AW3

Vis mer

Sebastian «Seeb» Falch
Jørgen «Inferno» Klaastad
Jonas «FiremanJonas» Lohne

AW3S SISTE RESULTATER

🟢 🟢 🟢 🟢 🟢

Den regjerende Telialiga-mesteren erkjenner riktignok at kampene hittil ikke har vært spesielt utfordrende. Ifølge spådommene fra våre eksperter er Bitfix, Domino og Playwell faktisk alle tippet å havne blant bunnen av tabellen, og «Seeb» vet at det er et hakk opp til Nordavind.

– Nå har vi ikke hatt så tøff motstand frem til nå, og dette blir helt klart vår tøffeste match denne sesongen. Men vi går inn med stor selvtillit, og om vi spiller på vår måte så skal de helt klart gå veien igjen, konstaterer Falch optimistisk.

Flere jevne kamper

Ellers byr denne runden på flere svært jevne oppgjør. Mustu Fluck møter Razzle Dazzlers i en kamp om en foreløpig fjerdeplass, mens Playwell og Fact jobber for å holde seg utenfor kvalikkplass.

Bitfix og Domino møtes til det som kan bli en avgjørende kamp for hvem av de to som havner helt nederst på tabellen. Det i hvert fall om vi kan tro våre eksperter. Til slutt har vi Rotaryon og Major, som begge ble tippet på sluttspillplass før sesongen.

Du kan følge flere av rundens kamper via Twitch-kanalen til RLNorway. Sendingen begynner i kveld klokka 19:00.

Slik ser tabellen ut etter tre Rocket League-runder i Telialigaen.
Telialigaen

Siste fra forsiden