Podkast

DoubleJump, episode 33

Hvordan er det egentlig å være skogvokter?

Jonas Magerøy har i hvert fall kost seg med Firewatch. I tillegg til dette snakker gjengen om XCOM 2, Overwatch, Gravity Rush og The Witness.

Campo Santo

Jonas Magerøy er med som fjerdemann i denne ukens DoubleJump. Han har spilt Firewatch, The Witness og Gravity Rush. I tillegg snakker gjengen om mer XCOM 2, og Gøran har betatestet både Homefront: Revolution og Hitman.

I tillegg diskuteres Microsoft sin siste fremstøt rundt kryssplattformkjøp, hva som skal til for at dette lykkes, og Marius irriterer seg over hvorfor dette ikke har skjedd tidligere.

Her er tidspunkter for noen sentrale samtaleemner:

  • (13:00) Firewatch
  • (24:50) The Witness
  • (33:20) Gravity Rush
  • (54:00) XCOM 2
  • (1:40:00) Homefront: Revolution

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden