Hvordan skal vi overleve når zombiene angriper?

How to Survive svarer på det urgamle spørsmålet.

Mange av oss har nok lurt på hvordan vi ville overlevd om den siviliserte verden gikk under og store deler av befolkningen ble forvandlet til zombier. I How to Survive får vi mulighet til å øve på skrekkscenariet, slik at vi er forberedt når den uungåelige zombiekrisen kommer i virkeligheten.

I tilfelle zombiene angriper er det viktig å kunne kombinere ting.

Strandet på en zombieøy

I dette spillet må du finne mat, vann og ly, samt pusle sammen over 100 forskjellige typer håndlagde våpen for å forsvare deg mot de vandøde. Spillet foregår på fire forskjellige øyer, hver med sin egen flora og fauna – og selvsagt også egne typer monstre.

Heldigvis slipper vi å møte zombiene helt alene. Spillet støtter nemlig samarbeidsflerspiller både på samme maskin og over nettet. Du og vennen din kan velge mellom tre forskjellige klasser, og hver av dem har sine egne unike egenskaper.

Handlingen sees ovenfra, og skal vi dømme etter traileren er det ikke noen realistisk overlevelsessimulator vi har å gjøre med her. Underveis skal vi imidlertid finne de løsrevne sidene til en overlevelsesguide, så kanskje den gir noen hint vi kan ta med oss.

How to Survive har poppet opp på Steam og Xbox Live Arcade denne uken, og kommer til PlayStation 3 og Wii U senere i høst. Du kan finne ut mer om spillet på det offisielle nettstedet.

Les også: Zombierollespillet Dead Space trenger din hjelp
Les også: Sniktitt på Dying Light

Siste fra forsiden