Hvorfor bytte ut et vinnende lag?

Hvorfor bytte ut et vinnende lag?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Å ta utviklerne av pokémonspillene, Gamefreak, under vingene må ha vært noe av det smarteste Nintendo noen gang har gjort. Alle spillene har solgt til det absurde, til tross for at det kanskje bare er en håndfull lommemonstre som skiller spillene fra hverandre.

I et intervju med Official Nintendo Magazine, eller ONM, indikerer Gamefreaks-sjefene Shigeki Morimoto og Junichi Masuda at spillene vil fortsette i samme spor:

Pokémon SoulSilver
Pokémon SoulSilver

Les også: Anmeldelse av Pokemon HeartGold/SoulSilver

– Hvis vi trodde at det ville være attraktivt nok å totale gjenoppfinne serien, så ville vi garantert prøve det, fortalte Masuda.
Men hvis vi bare har lyst til å prøve noe nytt, så legger jeg til disse ideene i serien. Jeg prøver alltid å lage et spill som alle, også de som aldri har spil spillene før, kan nyte.

– Jeg vurderer hver eneste mulighet, sa Morimoto.
Jeg tror spillene trenger noe gjenkjennelig i tillegg til nye elementer.

Serien har definitivt hatt utviklet seg siden de første spillene, om ikke drastisk. I lys av disse uttalelsene kan det se ut som Gamefreak vil fortsette å oppdatere spillmotoren sakte men sikkert, slik at ingen føler seg utelatt.

Intervjuet kan leses i sin helhet her

(Kilde: CvG )

Pokémon HeartGold Version

Pokémon SoulSilver Version

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen