Telenorligaen - League of Legends

HyFerion5 er én seier unna sluttspillet

Opprykkslaget er avhengig av to resultater - seier mot Wizard, samt Bifrost-poeng mot Rich Gang.

Eivind Von Døhlen/Good Game

SLIK SPILLES NIENEDE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

TORSDAG 25. MARS
18:00 - Vanir - Domino
18:00 - FloWenZ - KAOS
18:00 - Bifrost - Rich Gang
18:00 - Riddle - Nordavind
18:00 - Wizard - HyFerion5

Se fullstendig oversikt på Telialigaens hjemmesider »

Flere tusen minutter med League of Legends har blitt spilt gjennom Telialigaens åtte runder, førti oppgjør og åtti kart. En uhyre jevn sesong er straks over, og alt kulminerer til de avsluttende oppgjørene som avgjør fjerde og siste sluttspilldeltaker i topp, og nedrykkskandidatene i bunn.

Bifrost, Nordavind og Riddle har allerede sikret sine respektive billetter til sluttspillet. HyFerion ligger godt an til å snappe opp den siste billetten, men de er avhengige av at Bifrost tar poeng mot Rich Gang dersom de klarer å vinne hovedkampen mot Wizard.

Kampen ser du torsdag 25. mars klokken 18:00 på Twitch »

FEATURE: Dette tror vi blir utfallet i vårens League of Legends-sesong

LES OGSÅ: Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

Slik ser tabellen ut før niende runde
Telialigaen

Fremdeles åpent i sluttspillkampen

HyFerion5 og Rich Gang ligger kanskje best an til å ta den siste plassen, men det er på ingen måte avgjort. League of Legends-kommentator Kristian «Sangopan» Heggland har gått gjennom tidligere resultat for å se hvilke resultater vi kan ende opp med, og det viser seg at kampen er åpen for samtlige lag med unntak av KAOS.

«Sangopan» ser fram til sesongavslutningen.
Sindre Stien/Good Game

– Det finnes scenarioer hvor vi ender opp med både tre og fire lag med lik poengsum etter dagens runde, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Årets påske-LAN flyttes på nett – her er alle du kan delta på

Ingen av lagene kan avgjøre alt selv, men samtlige er avhengige av å ta poeng for å øke sine sjanser om sluttspill. Det vil nok føre til en ekstremt kompetitiv runde, hvor alle lag spiller kampene sine som om de ikke har noe å tape. Heggland holder imidlertid en knapp på HyFerion5, ettersom Rich Gang møter et Bifrost i god flyt.

– Har HyFerion5 sjans til å nå sluttspillet? Definitivt, men det avhenger av en del ting rundt. Om de vinner, noe de absolutt har muligheten til mot Wizard, trenger de bare at Rich Gang taper én av kampene i oppgjøret mot Bifrost. Med tanke på hvor solide Bifrost har vært i år, burde man nesten kunne forvente at de tar minst et kart mot Rich Gang.

Les også
Apeks annonserer nytt akademiprosjekt - Apeks Rebels

LES OGSÅ: Nordavind sikret fjerdeplass - Apeks inntok tabelltoppen

– Wizard bør være forsiktige

DISSE SPILLER FOR HYFERION5

Vis mer

Morten «MortySporty» Carstens (Top)
Stamatis «Woops» Papadopoulos (Jungle)
Phi «Phino» Nguyen (Mid)
Tap «WildArcane» Nguyen (ADC)
«Pho Cac» (Support)

HYFERIONS SISTE RESULTATER

🟡 🔴 🟡 🔴 🔴 🟢 🟢 🟡

HyFerion5 hadde muligheten til å forbedre sine sjanser til sluttspill mot Rich Gang i forrige serierunde. Oppgjøret endte uavgjort, og det kan vise seg at ett poeng var nok for å ta seg til sluttspillet. Top Lane-spiller Morten «MortySporty» Carstens er iallfall tilsynelatende fornøyd.

– Uavgjort er et godt resultat mot Rich Gang, og vi er definitivt fornøyde med det. Vi hadde vel en anelse om at uavgjort kunne holde til sluttspill, med tanke på at de møter et formsterkt Bifrost i siste runde.

LES OGSÅ: Sony kjøper EVO

Tross en sesong uten rene seire, har Wizard klart å plukke poeng mot nesten samtlige lag på tabellen. Carstens er ikke bekymret før oppgjøret, og advarer motstanderne mot HyFerions Bot Lane-duo.

DISSE SPILLER FOR WIZARD

Vis mer

Rok «Gtrik» Fišer (Top)
Ådne «Olunn» Anmarkrud (Jungle)
Arne «Kejila» Osnes Devik (Mid)
Adrian «Addi» Kristiansen (ADC)
Mikael «Syhm» Richvoldsen (Support)

WIZARDS SISTE RESULTATER

🔴 🟡 🟡 🟡 🔴 🟡 🟡 🟡

– For første gang i denne sesongen går vi kanskje inn i kampen som favoritter. Wizard har hatt varierte resultater, og byttet litt på spillerne gjennom sesongen. Jeg tror dette kan vise seg å være en fordel for oss, sier han til Gamer.no før han fortsetter.

– Vi kommer til å fokusere på vårt spill. Wizard bør være forsiktige etter maktdemonstrasjonen fra «WildArcane» og «Pho Cac» mot Rich Gangs Bot Lane i forrige runde. De har virkelig skrudd på turboen.

Siste fra forsiden