I Call of Duty: Black Ops III viskes skillet mellom menneske og maskin ut

De første detaljene om årets innslag er ute nå.

Activision

I høst fortsetter Call of Duty-serien sin uavbrutte årlige iterering, denne gangen med spillstudioet Treyarch bak tøylene. Med Call of Duty: Black Ops III spikker utvikleren videre på Black Ops-serien som for mange har blitt Call of Duty-merkevarens flaggskip. Dette forteller Treyarch på spillets offiselle nettside.

– Call of Duty: Black Ops 3 setter spillere i en mørk og vridd fremtid der en ny type Black Ops-soldater dukker opp, og linjene mellom vår egen menneskelighet og teknologien vi skapte for å henge med, i en verden der moderne militære robotutvikling definerer krigføring, beskriver nettstedet.

Lite info

Som vanlig får spillerne servert en kampanjemodus som forteller en historie, en flerspillermodus som for de fleste er selve rosinen i pølsa, og den nå velkjente zombie-modusen som utvikleren har gjort seg særlig kjent for i Call of Duty-kretser.

Mer info om spillet som etter alt å dømme kommer i høst får vi ikke før 26. april. Da skal Treyarch avduke spillet for massen. Noen offesielle uttalelser om hva spillet slippes til har de ikke kommet med, men vi blir overrasket om det ikke dukker opp på Xbox One, PlayStation 4 og Windows i hvert fall.

De to foregående Black Ops-spillene handlet om spesialsoldat Alex Mason, og i lokketraileren kan vi høre dialogbiter fra de tidligere spillene, så det er ikke utenkelig at vi får høre mer om Mason i oppfølgeren.

Tidligere denne uken begynte Activision å lokke med en Call of Duty-avsløring ved å oppdatere Call of Duty: Black Ops II med ledetråder i form av Snapchat-koder i spillet. Disse gav hint om hva som skulle komme.

Vi mente for øvrig at fjorørets serieinnslag var knakende godt.
Ny utvikler drar Call of Duty ut av gjørma »

Lokketraileren til Black Ops III. (Video: Activision)

Siste fra forsiden