Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 14

I dag deler vi ut en premie verdt 4600 kroner

Vi har en ny julekalenderpremie å by på.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

PlayStation 5-kompatibel SSD fra Kingston

Kingston

Dagens premie er en Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD på 2TB. SSD-en benytter seg av den nyeste Gen 4x4 NVMe-kontrolleren, og 3D TLC NAND. Med det når den lesehastigheter på 7300 MB i sekundet, og skrivehastighet på 7000 MB i sekundet. I tillegg har den opp til 1 million IOPS1, noe som skal sørge for en god og konsistent opplevelse når man spiller.

Disken bruker den vanlige M.2-formen, og har en grafén-aluminium-varmespreder som er optimalisert for intens bruk.

SSD-en er forresten også kompatibel med PlayStation 5, så om man ønsker å få mer lagringsplass ut av den nye konsollen passer den ypperlig til det.

Premien er levert av Kingston, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster den om lag 4600 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
68 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden