Dota 2 - The International 5

I dag kan du sikre deg billetter til verdens største e-sportsturnering

Men erfaringsmessig må du være kjapp.

Valve

Skal du ha med deg det som utvilsomt blir årets største e-sport-begivenhet må du sitte pal på nettet klokken 18:00. Da åpner nemlig de virtuelle billettlukene for Dota 2-turneringen The International 5 som blir gjennomført mellom 3. og 8. august i Seattle.

For å være sikker på at du ikke sitter der uten en billett må du være kjapp. I fjor ble nemlig arrangementet utsolgt på under en time. Du kan maks sikre deg fem billetter, sikkert for å unngå slike situasjoner som i fjor da man kunne finne billetter fem ganger dyrere på eBay.

Newbee vant The International i fjor.

The International har etablert seg som den viktigste Dota 2-turneringen hvert år der topplagene møtes for å kjempe om en stadig større og mer utrolig premioepott. Utvikler Valve selger nemlig digitale spillkompendier til fansen som inneholder mye informasjon om lagene, avstemning om hva som skal skje av annen underholdning på turneringen og mange andre aktiviteter. Akkurat når salget her åpner vet vi ikke.

Med salget av kompendiet endte fjorårets premiepott på nesten 11 millioner dollar. Vinnerne i fjor, kinesiske NewBee, tok hjem 5 millioner alene mellom seg. Det er ventet at Valve åpner folkefinansieringssluene i år også, og ettersom spillerbasen har vokst kan det tenkes at premiepotten blir hakket større i år.

Har du lyst til å se hva som skjer på Dota 2-fronten denne uken kan du sjekke GamerTV »

Siste fra forsiden