Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 18

I dag kan du vinne en temmelig dyr duo

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Pakke for trådløst nettverk

Nighthawk RAX43.
Netgear

I dag kan du vinne en Netgear RAX43 - Nighthawk AX5 5-Stream AX4200 WiFi-ruter. Ruteren har mer en 4 gigabit total hastighet, og støtter WiFi 6-teknologi, som gjør det lettere å ha flere enheter koblet til samtidig – opp til 25. Av Ethernet-innganger og utganger har den 1 gigabit WAN og 4 gigabit LAN. En egen Nighthawk-app gjør det lett å ha kontroll over ruteren, og et separat gjestenettverk er med.

Nighthawk AX8 Extender.
Netgear

I tillegg får vinneren en Netgear Nighthawk EAX80 Extender-enhet som øker WiFi-dekningen med hastighet på opptil 6 Gbps. Når du kobler denne sammen med ruteren, får du dermed full dekning i et stort område. Perfekt for dem som ikke bor i et bøttekott i Oslo sentrum.

Premiene er levert av Netgear, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster de to om lag 5400 kroner tilsammen.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
1108 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden